Steamed seafood bij UMAMI in Den Haag

Heerlijk umami
Het gebruik van umami, de ‘vijfde smaak’, vormt de basis van de culinaire creaties. Nu ben ik wel een echte umami en hartig lover. Bijgerechten zoals bao buns zorgen voor een leuk extraatje. Nu is ook nog pas de menukaart vernieuwd. Chef Han Ji laat zich inspireren door de rijke tradities van de Chinese keuken. Van gestoomde zeetong met Kantonese invloeden tot pittige Black Cod (kabeljauw) met een Sichuanse twist. De nadruk ligt op pure smaken, die de rijke culinaire geschiedenis van Azië tot leven brengen. Wij waren ongelofelijk fan van de gestoomde halve kreeft met garnalen in pittige tomatensaus, de kabeljauw met relish van gemalen chilipeper en de gestoomde coquilles met gekruide sojasaus.
Steamed seafood bij UMAMI by Han in Den Haag
Vernieuwd interieur
Benieuwd naar een video van al het lekkere steamed seafood bij UMAMI by Han in Den Haag? Op mijn Instagrampagina @aantafelmettammie.nl kan je dit terugvinden in een filmpje.
Liever zelf Aziatisch koken? Op mijn website staan heel veel Indische recepten!
*Ik ben uitgenodigd bij Umami by Han, maar dit artikel bevat altijd mijn eerlijke mening.