Ontbijtje in Scheveningen bij Tiger Shark

 

Een goed ontbijt is belangrijk als goede start van de dag! Zeker als je dan ook gezellig kan bijkletsen met een lieve vriendin onder het genot van een heerlijk vers stuk bananenbrood mét roomboter en een latte macchiato met havermelk. En dat de roomboter dan nog een beetje smelt op het warme bananenbrood. Hmm, zo wil ik elke dag wel ontbijten!

Geen ontbijtliefhebber

Maar vaak vind ik het ontbijt de minst leuke maaltijd van de dag. ‘s Ochtends is het toch vaak haasten, haasten en kan (en wil) ik er niet echt de tijd voor nemen. Dat kwartier extra in je warme bed is ook lekker. En als je bij het ontbijt lekker uitpakt, en niet of minder bij het avondeten, dan heb je het leukste al zo vroeg gehad zeg maar.  Want eten is lekker! Liever verheug ik me bij het ontbijt alweer op wat ik ga lunchen en daarna ga maken voor het avondeten. Wat zijn jullie; team ontbijt of team avondeten?

 

Hotspot in Scheveningen

Echt een leuk tentje in Scheveningen is Tiger Shark trouwens! Geschikt voor vegans en vegetariërs en lekker laidback. En grappig; de borden op de foto heb ik zelf thuis ook! Voor de oplettende kijker, die ga je vast nog wel vaker voorbij zien komen op mijn food foto’s