Triple crème: de La Tur
La Tur is namelijk een triple crème kaasje
De romige La Tur komt uit de zoete heuvels van de regio Piemonte in Italië
Waar eet je deze kaas mee?
Een hele leuke combinatie is La Tur met… fruit! Door zijn romigheid past ‘ie heerlijk bij bijvoorbeeld een groene salade met zoete aardbeien. Ook gewoon een bakje aardbeien met in plaats van zoete slagroom deze romige, hartige kaas serveren is een tip. Lekker op een toastje. Zoet en hartig, wat mij betreft sowieso altijd de ideale combi. Ben je daar niet zo van? Dan serveer je deze kaas natuurlijk bij de borrel. Ideaal voor de komende dagen met het mooie lente weer. Begin je kaasplank met deze kaas, omdat ‘ie zo romig en licht van smaak is. Wedden: dit delicate kaasje is een blijvertje!
Wijntip
Een volle, witte wijn of een bubbeltje. Deze bubbel, de Langlois Extra Crémant uit Frankrijk smaakt hier bijvoorbeeld super bij!
Zie meer heerlijke kazen op de Kaas! pagina!
Comments are closed.